Saturday, 1 June 2013

1st Simple Giveaway by Athirah


Entry melekit hingga 31 Julai 2013



Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA. Dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, Trah merasmikan GA ni. Nak join? Patuhi syarat di bawah :) 


Syarat-syarat 


  • Warganegara Malaysia
  • Follow blog Trah (untuk tahu perkembangan giveaway) KALAU BOLEH PRINT SCREEN SEKALI SEBAGAI BUKTI MASA BUAT ENTRY TU . HEE  . *WAJIB
  • Like my fanpage *kat sebelah kiri blog :)
  • Then, follow my twitter *kat sebelah kiri blog jugak :)
  • Follow my instagram  
  • Semuanya WAJIB tak ada sunat kecuali awak memang tak ada twitter dan instagram contohnya. Paling penting tolong jujur. Trah akan cek.
  • Buat entry bertajuk "1st Simple Giveaway by Athirah"
  • Copy banner dan backlink ke entry ini
  • Tinggalkan link entry anda dekat komen entry ini sahaja ok.. Letak kat kotak komen entry GA ini sahaja, bukan tempat lain
  • Tag 2 orang rakan blog. Pastikan diorang tahu.
*Sila ikut step-II tu ye.. Kalau skip, penyertaan batal.. Sorry :P


Pemilihan Pemenang

Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org
Biar adil untuk semua.


Hadiah-II 

  • Cute Small Erasers  x1



  • Rilakkuma Wood Clips  x2



  • Cute Highlighter  x2



  • Cute Leather Phone Case  x1

  • Free header transparent  x10

Lastly, Trah harap first GA ni mendapat sambutan .. Yippie! :P  Selalu2 lah alert dgn segmen ni  :)

Hadiah Trah simple je x mcm hadiah-II yg glamour mcm org lain. Tp Trah harap banyak peserta yg join supaya hadiah mgkin di up kan lg. :P


*Trah mintak maaf sgt sbb terpaksa kurangkan hadiah.. Memandangkan peserta x banyak sgt join, jd Trah mintak ampon manyak-II :'(


Senarai Peserta

17 comments:

Meera Beella said...

hai tirah.. thanks sbb ajak sy join.. sy dah follow semua syarat..
tapi hya instagram jer sy xley follow sbb sy xde instgram. btw.. mnarik segmen awk.tq.
me from http://meerabeella.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Naz Ieqa said...

done athirah...Thanks sbb ajak saye join..
http://nazwww.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

afrina iwani said...

Done Tirah . Tirah , wani takde twiiter dengan intagram :3 . joinn !!
http://sweetlovefromluhmahfuz.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

HaniesSofea_98 said...

sy join :)

http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

zhathie said...

http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

miza lee said...

join :D

http://mizamunroe.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

pija hafeelin said...

thanx jemput/done follow all.. intagram xde heee <3

http://ceritapija.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

nabihah ishak said...

sy join
http://anabiha.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

x der instagram.Sorry

mrs.ryeowook said...

nk join
http://lovelyryeowook.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

azila aisah said...

tyrah . done follow blog and twitter . sorry insta tade . and facebook dah deactive :) maaf .

Echezrin said...

Salam,
saya join. Hopefully menang..kalau menang nak buat satu lagi entry ttg contest ne, biar blog awk superb meletop. Hehehe.
http://aishaulong.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Cik Pisha said...

salam.. sye dh join.. ;) hope bleh mnng ;)
http://cikpisha.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Athirah Rohaidi said...

Tiyah join ye? :3 Hope sye menang. ^^

http://iamdongholover.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Roziaty Shafiqah said...

Joined!
http://thearesspresent.blogspot.com/2013/06/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

lienliendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/07/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Nur Rabiatul said...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/07/1st-simple-giveaway-by-athirah.html

Nur Rabiatul said...

pemenang dah umum ke? :)