Wednesday, 22 February 2017

Pencarian Bloglist Sesi Mac-April 2017

*TAMAT*
ENTRY MELEKAT SEHINGGA TAMAT SEGMEN

Bismillah.. Aku sebenarnya suka baca entry2 para blogger, especially yg dibloglistkan di blog aku ni. Tapi disebabkan para bloglist aku dah tak aktif blog (thats mean lama sgt dh x update entry. Ada yg setahun x update), tak syok la asyik entry sama je kan. So, aku nak cari bloglist baru seramai 10 org utk bulan Mac dan April 2017. Yang aktif je tau! Aku nak baca + blogwalking setiap hari blog korang. Bukan tu je, aku nak bagi free topup RM5 utk seorang lerr.. Boleh la buat internet utk bberapa mb HAHAHA . Berminat ? Meh2 join ajak blogger2 lain turut serta *joget yukk   

Untuk syarat pulak, aku nak yg honest! Aku check satu-satu tau *evil laugh . Tak cukup syarat, out *ala2 'OUT' runningman
  • Buat entry bertajuk "Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017". Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry korang di ruangan komen entry ini.
  • Follow blog NI dan NI
  • Klik   
  • Follow Google+ aku (di sidebar blog)
Okay, tu je. Ala simple sangat syarat nye. muahaha *joget camni pulak yukk 

    NOTA 
    • Setiap penyertaan akan di bloglistkan setelah segmen berakhir. 
    • 10 orang peserta bertuah yang di pilih secara random + seorang pemenang drpd 10 td berpeluang dapat free topup !!
    • Segmen bermula pada saat anda baca ni sehingga 8 Mac 2017 *sempena birthday dia  
    Mudah kan?  Semoga berjaya !  

    pssstt... sambil2 tu drop la blog korang kat ex-linkies kat atas tu haa.. boleh aku follow blog korang tu.. okdaaaaa

    45 comments:

    Zafirah Nazri said...

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Lady Tash Roy said...

    Salam
    Joining..

    http://radenotion.blogspot.com/2017/02/segment-bloglist-mac-2017-by-coretan.html

    Eyqin Asyiqin said...

    will join soon . Siapa dia ? Hahaha . Birthday "dia" dengan kita sama . So , please wish both of us . Hahaha . Kidding ><

    Tiara Sapphire said...

    join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Shikin Razali said...

    Assalamualaikum wbt..Akak join.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/02/encarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Athirah ♥ said...

    @Eyqin Asyiqin hahah. happy birthday in advanced. kehkeh. ala2 ga ni utk awk jgk la. :P

    Cahaya Hannan said...

    assalamualaikum, done join :)

    http://cahayahannan.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Ieyra Munirah said...

    Salam hi. syaa iera saya baru berjinak-jinak jom lah follow blog saya http://munamunirah.blogspot.my/

    segala tunjuk ajar sanagt diperlukan :)

    Mrs Pip said...

    hi dear,

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    cheers.

    Eyqin Asyiqin said...

    @Athirah ♥ ecewahhh . Hahaha .

    So , eyqin join niiiiii .

    http://mrsteddybearlover.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Miza Talib said...

    Cm Join
    http://cikmijah.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Mrs Velentine said...

    join http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Shahida Dzulkafli said...

    @Athirah ♥
    Ala mek..
    Maaf ye.. Kat sini je boleh tinggalkan komen..
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Fieona FieRidz said...

    salam, joined~ http://iamfieonaridzqa.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    tapi fie calonkan main blog fie taw, ade tulis kat entry http://iamfieonaridzqa.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html ni. hope cik athirah comel sudi bace entri tu untuk lebih paham hehekkk. time kacehhhh <3 ^^

    Belogs JM said...

    JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    SINI

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/tag-and-review-by-jmbelog.html

    Athirah ♥ said...

    @Fieona FieRidz haha. xpe2. sy faham. sama je mana2 blog pun. janji owner yg sama. hee. nnt sy masukkan link blog yg main punya nya. tegur kalau sy lupa nnt. heh. btw thankyou join cik adik manis tau !

    NURUL AQIDAH AZAHAR said...

    salam...join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    BaNu Syah said...

    join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    iffah hussin said...

    http://www.bondezaidalifah.com/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Join...

    ucing said...

    Selamat bersegmen .semoga berjaya (^_^).

    Aqilah Shahirah said...

    haii awak. jom join segmen ni http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-februari-2017-my-first.html untuk tambah follower

    Ade Arif said...

    Ade join...
    http://belajardanberbagi29.blogspot.com/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    anzra rizal said...

    sy join :)

    http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    jieha nasir said...

    wahh macam nak join je. nanti ada masa jieha join hee =D

    Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    azman Arsad said...

    saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Shaidatul Aireen said...

    alhamdulillah done follow semua syarat :) elsa join http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

    Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html?m=1

    nadia md radzi said...

    saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Balqis Batrisyia said...

    salam perkenalan.. join sini

    https://umienurpu3.blogspot.sg/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Sarah lalala said...

    http://messarah.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    hihi btw beday kita sama laa *27 dec

    Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...
    This comment has been removed by the author.
    Fhatin Amelia said...

    join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    LeYa n Otomen Taro said...

    LeYa join

    LeYa Blog

    Shesyira As said...

    http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    ummi said...

    wah menarik ni dik

    ✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-march-april-2017.html

    CCL join

    Cik Kejupenyet said...

    Join

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    dedauncomel.com said...

    @Zafirah Nazri

    Ramainya yang dah join. Rasanya dah melepas la peluang saya ni..

    Saya tak nak top up, asal dapat masuk bloglist saya dah bersyukur..

    Ini blog saya :[[ DEDAUN COMEL ]]

    Farah Wahidah said...

    http://fws00blog.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Nurul Afifah said...

    Terima kasih susah suah datang blog promote kan. Saya join sama. http://afifahaddnan.blogspot.my/2017/03/bloglist-segemen-pencarian-bloglist.html

    I am LZ said...

    Saya join segmen Nur Athirah :

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Julie Nida said...

    saya join ye.

    https://presntisgift.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    Iffat Izzat said...

    saya join

    https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    sayidah napisah said...

    join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/03/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html