Thursday, 16 March 2017

"jenguk la pusara aku nnt.. aku mohon.."

sape yg duk utara ni, tahu la bahang panas nya cemana kan. Lebih2 lagi Perlis.. perghh sampaikan tido berkipas max speed pun boleh bpeluh.. tapi ni cuma panas dunia je (sedapkan hati+husnudzon) 

Tak sah kalau tak buat muka. haha miss you all so much <3
this entry special to my bestfriend.. diorang x tau pun psl blog aku ni.. kalau tahu, kantoi la yg aku sayang depa.. aku susah tau nk sayangkan kawan sbnarnya.. and they are the only person that i loved very much compare to my previous friends.. tapi aku sedar, kawan ni tak selamanya ada pun dgn kita.. kadang2 dlm skelip mata, mereka boleh hilang dan pergi cmtu je.. kita pulak yg akan rasa syok sendiri.. 
Ni Nad. Tempat gossip ngumpat dan banyak lagi! syg hang!
tapi serius aku cakap, degn diorang ni aku rasa bahagia.. aku rasa aku tak fake pun.. dgn diorang la aku jd diri aku.. tp terpulang la kalau diorang dapt terima ke x kekurangan aku.. mungkin dlm adab berkawan pun, pasti ada benda yg terasa hati or wateva la.. aku ada je trasa hati, tp aku paksa gak buang perasaan tu, sbb aku sayang.. aku tak nak jadi selfish aku tak nak silaturrahin hancur dsbbkan benda yang tak masuk dek akal.. 
gambar ketaq la pulak. tp deep gambar ni idk why
Tapi perancangan Allah adalah sebaik2 perancangan.. aku cuma doa kalau tak dapat jd sahabat dunia, aku harap jd sahabat di akhirat kelak.. Aku tak kisah pun kalau aku je yg syok sendiri anggap diorang ni bestfriend aku sbb hati tak dapat tipu.. and aku jugak tak kisah kalau diorang just anggap aku kwn sekadar kawan je.. tu terpulang la.. 
trip to melaka. thankyou yeen bawak kitorang pusing2.. yeay dpt kwn baru lagi!
video
ntah setiap kali play setiap kali tu aku gelak hahahah

Bukan nk ckp aku ni desperate nk kwn, aku ikhlas nk berkawan.. And aku tak suka ada musuh2.. kalau ada skalipun, aku try mintak maaf even aku x tau berpunca dari aku or not.. ntah la.. hidup ni sementara je.. selagi kau hidup, selagi tu dugaan hidup tak kan henti.. 
tak tahu sem brp tapi mmg keje selfi je tak kira lec ade ke x haha
ingat la sperkara ni, walau apa yg terjadi walau apa pun masalah dugaan dlm ukhwah ni, aku nak korang tahu, tu cuma mainan syaitan nak pisahkan.. sbb selagi aku mampu jaga tali ni, aku jaga.. tapi kalau dh tputus, itu takdir.. aib aku akan simpan hingga akhir hayat..
Okay.. Settle sudah entry ni. now bersiap2 packing balik kelantan.. jumpa happy pills kat sana.. if aku ada buat silap and terasa hati korang, aku mintak maaf.. aku manusia.. tak sengaja, hanya ingin bergurau senda.. 
ni tukang koyak kulit udang aku hmm sedapnya kambing time ni :(

aku doakan walau korang jauh di mata, tp dekat dihati aku and sentiasa dlm doa-doa aku.. aku sayang diloh, aku sayang meknad dunia akhirat.. and satu je aku harap sangat2, korang je yg aku harap dpt dtg if ajal aku dh sampai, and aku mohon doa kalian utk aku di alam sana.. bukan mendoakan maut, cuma kawan2 aku paling dekat hanya korang, jenguk la pusara aku nnt.. aku mohon.. terima kasih Allah sbb bagi aku kenal ngan dua ketul panda ni walau hanya perkenalan yg amat singkat.. 

Nurul Nadiah bt Che Zainuddin
Nik Nur Adilah bt Nik Azhan

//aku menulis tulus dari hati dan jauh sekali mintak perhatian. hanya ingin menjadikan sebagai memori indah. 

3 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Hangat lit-lit ..huhu tapi sesetengah area kt perlis ni hujan dah mula turun ..tetiba baca entri ni teringat dekat arwah bestfriend CCL .

Shikin Razali said...

Semoga sis selamat dalam perjalanan balik ke Kelantan, Insha Allah..

Nabila Syifa said...

sentap tengok title post..seramm