Tuesday, 15 May 2012

Uitm Machang ??? Okeybai..



Lama dah aku x update belog nih.. Akhirnya setelah lama aku bertapa, aku memilih untuk pergi Uitm.. Mungkin jodoh aku bukan blaja kat matrik kut.. Lagipun, aku takut tak lama kat matrik, dah meroyan nak balik.. Hee... :P Tapi yang paling aku sedih, aku dapat Uitm Kampus Machang, Kelantan... Aku dah asal Kelantan.. Then, belajar lagi kat Kelantan.. huhu. Kelate lagi???? Uwaaa!!! Tapi xpe ah.. Kalau aku fikir2 lagi, kalau aku dapat kat kampung aku sendiri, dapat aku pulang banyak kali, jaga nenek ngan datuk aku.. Ye la.. Diorang semakin berusia.. Aku nak jaga diorang baik2.. rinduuuu sangat.. aik? melencong plak dari tajuk post nih.. hehe.. tu je la aku nak cerita.. YEAH! Machang! Niat nk belajar betol2... Aku x nak sia2kan wang dan tenaga dan masa parents aku dalam menguruskan aku ke Uitm.. Thanks umi dan abah.. mmuaaahhhhh!!!! :D Ni lah gambar Uitm Machang..






No comments: