Monday, 7 May 2012

UPU OH UPU

benda ni wajib utsains kuantitatif.. huhu



Assalamualaikum semua! hari ni mesti riuh dengan keputusan ke ipta & poli kan? dari pagi lagi, aku berdebar2.. ceh! haha.. aku dapat Sains Kuantitatif kat UiTM.. binatang ape tu ye? aku pun x tahu lah.. tapi aku nak Statistik!!! Bukan sains kuantitatif!! Uwaa!!! Padahal Sains Kuantitatif aku letak pilihan kedua.. Pandai2 je pihak UiTM nih.. Terpaksa lah kena peningkan kepala ni lagi. huhu. Matrik macam mane ekp?? Aduh!!. Kena fikir lagi lah nampaknye.. Serabut kepala otak aku nih.. Nak sambung belajar pun dah kena fikir seberat nih apatah lagi orang yang nak kahwin. mesti pening lagi dari aku kan? hakhak,, merepek lah aku nih.. haha.. mak aku kata, matrik x payah lah pegi.. sebab ikut kemampuan diri je lah.. aku pun tak mampu nak g matrik.. dari form 4 je, sains subjek aku selalu fail.. apatah lagi nk g matrik nnt. aku x nak ah ambik risiko. mak aku kata, kalau result x power, x laku nk pegi u nnt.. aduhaiii... =.=' mungkin rezeki aku lebih besar kat u nnt.. amiiiiiinnn.. k lah.. luahan perasaan je nih.. hehe.. mmuaah! kalau ade pendapat tuh, komen2 lah.. tolong aku yang dalam dilema nih.. ok? :D





1 comment:

ctm said...

Ok jugak lah Sains Kuantitatif tu :)